Cercar en aquest bloc

lunes, 16 de septiembre de 2013

COMUNICAT EDUCA43

Tarragona, 5 de setembre de 2013.

Benvolguts i benvolgudes:
Els tres Educadors Socials que hem treballat per dinamitzar el projecte de la Revista EDUCA43 us volem manifestar quina és la situació actual del mateix.
La nostre revista neix amb una idea molt clara: vol ser l’aparador de totes les vostres aportacions per tal de fer-ne la màxima difusió i crear alhora un espai de trobada i de discussió al voltant del fet educatiu.
Hem sigut capaços, amb la vostra col·laboració, d’editar set números de la revista, però us hem de manifestar que ha sigut tant difícil com fer la maquetació i la impressió, aconseguir articulistes per a cadascun d’ells. És per això que hem de fer un replantejament ferm i valorar si els objectius que ens vam plantejar els estem aconseguint o pel contrari, la revista Educa43 ja ha exhaurit tot el potencial que podia donar i la realitat és que, als professionals i les professionals que han tingut l’ocasió de conèixer-la, no els motiva prou com per anar aportant les col·laboracions periòdiques. Com sabeu hem fet un exemplar cada sis mesos i veritablement, aquest darrer ha sigut molt difícil de fer-lo realitat.
Per tot el que us acabem de dir, és pel que ens hem plantejat el següent:
-          Segons el calendari que hem establert des de l’inici de la revista, el proper número hauria de veure la llum al mes de desembre de 2013.
-          Des del seu naixement, aquest projecte no ha tingut cap suport econòmic de cap entitat pública ni privada, per la qual cosa, l’edició i impressió de la mateixa l’hem suportat econòmicament els tres membres de l’equip. És cert que un nombre limitat de persones us heu subscrit cosa que ha alleugerit la nostra economia particular, però arriba també el moment de valorar la viabilitat econòmica del mateix. Per això, caldrà que el nombre de subscriptors sigui suficient per poder garantir la propera edició impresa. En cas contrari, si tenim suficients articles per editar una revista prou complerta, aquesta continuarà i us la farem arribar a tots i totes en format digital.
-          Si pel contrari, durant el mes de novembre de 2013 no rebem prou aportacions, tancarem definitivament l’edició de la revista, la qual haurà tingut una vida de tres anys, més enllà dels quals, els tècnics i tècniques, professionals o no, i en definitiva les persones que l’han fet possible fins aquest número, consideren que ja ha perdut el seu valor divulgatiu, per la qual cosa, el projecte ja no té sentit.
Esperem que aquests arguments els compartiu amb nosaltres i, si creieu que ens podeu aportar altres punts de vista, estem oberts a rebre els vostres suggeriments i les vostres propostes.

Atentament,

Comité de Redacció de la Revista Educa43.

No hay comentarios:

Publicar un comentario