Cercar en aquest bloc

miércoles, 13 de abril de 2011

Comunicat d'Educa43

Benvolguts companys,
en data 28 de març de 2011 ha quedat constituïda l'Associació Educa43.

Això ha estat possible gràcies al suport i l'empenta de tots aquells companys que ha fet possible aquesta il·lusió, a moltes hores de treball "ocult". Aquesta entitat seguirà fidel al seu ideari, a la difusió, a la pràctica, a les creences, a la recerca d'allò que anomenem "lo fet educatiu" i que és el pilar bàsic originari.

La vostra revista i la bona acollida que ha tingut entre els professionals que s'interessen per "lo educatiu", ens ha conduït ha crear-nos en forma d'entitat, amb la finalitat de rebre el suport oficial que aquesta es mereix. S'obre per tant, un període de màxima difusió de la revista, que pretén arribar als espais públics on fins ara no hi era present.

Darrerament han arribat noves suggerencies que ens han dut ha reestructurar la revista, amb novetats importants que es podran veure en el següent número i que esperem que siguin del vostre agrat. De fet, ja han sortit unes "enganxines" amb el logo de la revista. Tots aquells que en volgueu un exemplar només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres.

D'altra banda, aprofitem el comunicat per notificar als articulistes que en breu rebreu a casa un certificat que acreditarà la vostra col·laboració en la revista, seguint encoratjant-vos en la vostra participació.

Com sempre, seguim oberts a totes les vostres aportacions.
Atentament,
Educa43

No hay comentarios:

Publicar un comentario