Cercar en aquest bloc

jueves, 18 de febrero de 2010

UNA TROBADA MÉS DE TANTES…

UNA TROBADA MÉS DE TANTES…

Trobada: Jordi Molina, Joan Torralba i Jordi Coll.

1. Després de les darreres reunions, posem sobre la taula quines són aquelles persones a les quals inicialment convidarem en el primer número de la revista. Entre els tres components que han propulsat la creació de la revista, ens repartim els contactes que em de convidar. Cada un de nosaltres contactarà amb ells i oferirà la invitació a escriure l’article. En un primer inici, es proposen els contactes en funció dels àmbits i professió en la que treballen. Seguint l’ideari de la revista, la intenció és que aquesta sigui el més plural possible, en aquest sentit, s’intenten seleccionar professionals/tècnics dels diferents àmbits. Tot i així, la revista no tanca les portes a aquelles persones que vulguin escriure un article sense la pertinent invitació. La revista és de tots.

2. Es decideix incloure en la revista una entrevista. Cal “tantejar” quines seran les persones que mostren la seva disposició per a la realització de l’entrevista. Entrevista registrada en magnetòfon i posteriorment transcrita a la revista. Els fundadors d’aquesta plantejaran les qüestions a formular a l’entrevistat.

3. Es parla de crear la revista de forma legal, és a dir, els tres components estan d’acord en dur a terme la seva legalització: estatuts, registre, etc. L’acord al respecte és imminent, només resta iniciar el procés.

4. Es parla del cost de la revista, el seu format i la seva distribució. Es planteja el tema de proposar algun tipus donació per cada revista amb suport paper. Donació simbòlica (1 €, 1,5 €) amb la finalitat de costejar una part dels deutes que se’n puguin generar. Es “baralla” la possibilitat de demanar algun tipus de subvenció de la Generalitat o d’altres organismes/entitats.

5. Pròxim dia de trobada: dia 3 de març a les 19.30 h.

Tarragona, 17 de febrer de 2010

No hay comentarios:

Publicar un comentario