Cercar en aquest bloc

jueves, 11 de febrero de 2010

Primera Trobada

Pressa 1 era. acta EDUCA43
1era. Trobada; Jordi Molina – Jordi Coll
Joan Torralba – Jordi Coll
Temes tractats:
- Nom de la revista : Xatxa educativa, ara es passa a dir: EDUCA43
- Es parla de crear un ideari de la revista, amb la finalitat de pautar unes orientacions respecte aquells documents que es publiquin a la revista. Què vol ser la revista i què NO VOL SER. S’establirà un primer equip de treball on es convocarà als tres fundadors-representants: Molina, Torralba, Coll. La finalitat es crear un document (ideari) que a l’hora de convidar a la gent a escriure a la revista, sigui coneixedora de quins són els criteris/orientacions a seguir (res de temes polítics i/o colors).
- Inicialment es parla de treure la revista de forma quadrimestral, una per estació de l’any. Es posa com ha data límit del primer número de la revista la setmana del 21 al 25 de juny.
- S’acota una extensió màx. per text d’un foli a dos cares o a dos folis a una cara. Estil revista: format A 4, Tamany lletra Arial 12, Interlineat 1,5.
- Es debat sobre el tipus d’articles a publicar, temàtiques, articles d’opinió, tècnics, entrevistes, noticies, etc. (cal aprofundir en el tema i l’estructura)
- Es pretén fer la màxima difusió de la revista: entitats, fundacions, Col·legis Professionals, escoles, etc. Bé de forma digital o bé amb suport paper. S’ha de fer tant públic com sigui possible.
- Es parla de què els articles publicats aparegui: nom de la persona, professió, foto de la persona.
- Es faciliten els mails i telèfons amb la finalitat de mantenir una comunicació fluïda:
- Es crea el mail oficial de la revista : actualment es educa43@gmail.com
- Contrasenya restringida a fundadors:.
- Es parla de facilitar el programa de maquetació als integrants fundadors de la revista: quarkxpress, Scribus, Adobe indesing, altres que puguin ser d’interès.
- S’enviarà mail de pròxima convocatoria.
Tarragona, 22 de gener de 2010

No hay comentarios:

Publicar un comentario